Семеен Хотел Искър е разположен в село Говедарци, на 13 км от ски центровете на Мальовица и Боровец

Повече за хотела и района

Семеен Хотел Искър е разположен в село Говедарци, на 13 км от ски центровете на Мальовица и Боровец. Той е удобен изходен пункт за активен туризъм в планината през всеки сезон. Районът предлага отлични условия за планинско колоездене, офф-роуд сафарита, планински преходи (Седемте рилски езера), пикници и излети, риболов, каране на ски и сноуборд. Този семеен хотел в Говедарци работи целогодишно и е подходящ за семейства с деца, двойки, организирани групи. Във всяка стая и апартамент са осигурени следните удобства: телевизор със сателитна телевизия, безплатен Wi-Fi интернет, модерна самостоятелна баня, тераса, отопление. В допълнение апартаментите разполагат с отделен хол и вана в банята. Семеен Хотел Искър изкушава центелите на добрата кухня и обслужване с майсторски приготвени специалитети и качествени вина, вещо поднесени в елегантния ресторант. Капацитетът му е 50 места в основния салон. На разположение е и лятна тераса с барбекю.

За района

Всяка местност около Говедарци носи спомена за отминали времена, нашепва стари легенди и предания. Тук са оставили следи траки и славяни, преминали са войните на цар Иван Шишман и Самуил, разнасяли са българското слово Паисий и последователите му. Близкият Рилски манастир, неугасващо огнище на българщината в тъмните векове на робството,е бил и остава опора на духа на българина.

Туризъм

В района има чудесни условия за велотуризъм и походи. Сдружението Екотуризъм изгради 150 км. пътеки за планинско колоездене със субсидия от Министерство на околната среда и водите. През зимата привържениците на снежните спортове могат да се възползват от отличните условия на ски пистите на Говедарци, Мальовица и Боровец. В буйните води на река Черни Искър и нейните многобройни планински притоци любителите на риболова могат да опитат късмета си и да се насладят на вкуса на прясната балканска пъстърва.

Цени-зимен сезон

Цената е обща за помещението на вечер. (септември,октомври,ноември,декември,януари,февруари,март.)силен зимен


* БЕЗ закуска Брой Цени
Двоини стай 11 броя 70 лв
Апартаменти 5 броя 110 лв

Цени-Сезон -пролет/лято - /цената е валидна до 30.09.2023/

Цената е обща за помещението на вечер. (април,май,юни,юли,август)силен летен,силен пролетен


* БЕЗ закуска Брой Цени
Двоини стай 11 броя 75 лв
Апартаменти 5 броя 120 лв
* Цената включва САМО нощувка, безплатен интернет достъп, курортна такса и интернет. При наемане на ресторанта за семейни и други тържества - специални отстъпки. Настаняване на ДЕЦА, доплаща се 20 лв на рецепцията.